Napisz do nas beza@bezacatering.pl 

Rodzinne spotkanie

Ważna uroczystość, obiad rodzinny. W tak istotnych chwilach wybierz sprawdzonego Partnera.

Nasza propozycja:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 - 110,- zł/os.
Bufet zimny ok. 450 g/os.

Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
Półmisek włoskich wędliny (szynka dojrzewająca, baleron, salami, chorizo)
z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Łosoś norweski na placuszkach ziemniaczanych z serkiem ziołowym
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Sałatka grecka z serem feta i czarnymi oliwkami
Sałatka z kurczakiem curry, selerem naciowym, kukurydzą, czerwoną cebulą i makaronem orzo
Bufet gorący
Krem pomidorowy z pesto i parmezanem 300 ml/os.
Pieczone w boczku polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów z oliwą truflową150 g/os.
Ziemniaki zapiekane w ziołach 150 g/os.
Buraczki zasmażane 100 g/os. 

Menu 2 - 110,- zł/os.
Bufet zimny ok. 450 g/os.

Śledzie z cebulką w oleju lnianym
Wolno pieczony schab karkowy z sosem tatarskim
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Roladki schabowe po warszawsku
Jajka faszerowane z majonezem i szczypiorkiem
Sałatka śledziowa z selerem naciowym, marynowaną gruszką, czerwoną cebulą i kolendrą
Sałatka tradycyjna warzywna
Bufet gorący
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki 300 ml/os.
Zrazy wieprzowe faszerowane boczkiem, cebulą i ogórkiem w sosie własnym 150 g/os.
Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem 150 g/os.
Buraczki zasmażane 100 g/os. 

Menu 3 - 110,- zł/os.
Bufet zimny
ok. 450 g/os.
Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem i kiełkami
Roladki z grillowanej cukinii z szarpaną wieprzowiną i sosem bbq
Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Pulpeciki wieprzowo-wołowe z salsą pomidorową i nachosami
Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Sałatka z kolorowych sałat z marynowaną gruszką, serem feta i pestkami słonecznika
Bufet gorący
Krem z zielonych warzyw z grzankami razowymi 300 ml/os.
Pierś kurczaka w sosie śmietanowym z pieczarkami, suszonymi pomidorami i cebulką 150 g/os.
Kopytka z podsmażaną cebulką 150 g/os.
Bukiet warzyw z wody 100 g/os.

Menu 4 - 110,- zł/os.
Bufet zimny
ok. 450g/os.
Grillowane roladki z cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Mini croissanty z żółtym serem i warzywami
Stripsy z piersi kurczaka z sosami (bbq, czosnkowy, orientalny)
Łosoś norweski na placuszkach ziemniaczanych z serkiem ziołowym
Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Sałatka z młodego szpinaku z pomidorkami cherry, ogórkiem, serem gorgonzola i marynowaną gruszką z sosem winegret
Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Bufet gorący
Żurek na wędzonce z białą kiełbasą i ziemniakami 300 ml/os.
Pieczone w boczku roladki z indyka faszerowane pieczarkami i cebulką 150 g/os.
Torciki ziemniaczane z podsmażanym boczkiem, cebulką i szczypiorkiem 150 g/os.
Warzywa grillowane 100 g/os. 

Menu 5 - 110,- zł/os.
Bufet zimny
ok. 450g/os.
Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
Mini burgery z szarpaną wieprzowiny, warzywami i sosem bbq
Mini croissanty z szynką i warzywami
Tatar z wędzonego łososia norweskiego z cebulką i koperkiem
Półmisek wędlin i serów w włoskim stylu
Sałatka z mixem sałat, łososiem wędzonym na gorąco i sosem koperkowym
Sałatka brokułowa z kukurydzą, grillowanym kurczakiem i sosem czosnkowym
Bufet gorący
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki 300 ml/os.
Kacze udka confit z karmelizowanymi jabłkami 150 g/os.
Ziemniaki pieczone w ziołach 150 g/os.
Miodowa mini marchewka 100 g/os.

Proszę zapoznać się z poniższymi informacjami.
Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 20 osób.
W cenę wliczona jest dostawa oraz odbiór brudnych naczyń na terenie Marek. W pozostałych przypadkach koszt transportu jest ustalany indywidualnie.
W dowozach nie ma rozgraniczenia na osoby dorosłe i dzieci. Państwo decydujecie jak liczycie dzieci i nam podajecie finalną liczbę gości.
Dania zimne i desery dostarczane są na udekorowanych, porcelanowych półmiskach (nie trzeba nic przekładać, dekorować).
Dania gorące są dostarczane ciepłe w termoporcie (nie trzeba nic podgrzewać, wystarczy przełożyć na półmiski, talerze).
Dostawy zamówień są realizowane na poziom "0". W przypadku braku windy koszt wniesienia jest ustalany indywidualnie.

Istnieje możliwość dokonania zmian w menu.
Dania gorące do wyboru
Zupy:

  • Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
  • Krem pomidorowy z pesto i parmezanem
  • Krem z zielonych warzyw z grzankami razowymi i prażonymi migdałami
  • Krem z białych warzyw z grzankami razowymi i natką pietruszki
  • Krem pieczarkowy z płatkami parmezanu
  • Tajska zupa z kurczakiem i warzywami
  • Zupa cebulową z grzanką serową
  • Żurek na wędzonce z białą kiełbasą i ziemniakami

  • Dania główne:
  • Pieczone w boczku roladki z indyka faszerowane pieczarkami i cebulką
  • Grillowana pierś kurczaka w sosie pomidorowym
  • Roladki z piersi kurczaka faszerowane suszonymi pomidorami
  • Grillowana pierś z kurczaka w sosie śmietanowym z suszonymi pomidorami
  • Zrazy wieprzowe faszerowane boczkiem, cebulą i ogórkiem w sosie własnym
  • Pieczone w boczku polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów
  • Wolno pieczony schab karkowy w sosie z palonego masła
  • Grillowane szaszłyki z polędwiczki wieprzowej, boczku i cebuli
  • Danie gorące dla dzieci (minimum pięć porcji) 20,- zł/porcja
    Zupa z wybranego menu 200 ml
    Panierowane fileciki z piersi kurczaka, ziemniaki z wody, surówka z marchewki

    Wypożyczenie zastawy stołowej dla 20 osób to koszt 350,- zł. Zastawa jest dostarczana w dniu realizacji zamówienia wraz z jedzeniem.
    W skład wypożyczanej zastawy wchodzi:
    talerze (przekąska, danie główne, deserowe),
    bulionówka + spodek, filiżanka + spodek,
    szkło do napoi zimnych,
    sztućce (widelce, noże, łyżki, widelczyki, łyżeczki).
    Istnieje możliwość wypożyczenia podgrzewaczy:
    podgrzewacz + dwa paliwka/grzałka elektryczna 80,- zł/szt.
    Kociołek do zupy 100,- zł/szt.

    W przypadku rezerwacji z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem zastrzegamy, że przy znacznym wzroście cen żywności, energii, gazu koszt menu może ulec zmianie o wskaźnik inflacji.

    W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt telefoniczny.

    Chrzciny, Komunia?

    Catering okolicznościowy dla Ciebie

    Nasza propozycja:

    Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

    Menu 1 - 140,- zł/os.
    Bufet zimny
    ok. 450 g/os.
    Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
    Półmisek wędlin i serów w włoskim stylu
    Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
    Tatar z wędzonego łososia norweskiego z cebulką i koperkiem
    Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
    Sałatka grecka z serem feta i czarnymi oliwkami
    Sałatka z kurczakiem curry, selerem naciowym, kukurydzą, czerwoną cebulą i makaronem orzo
    Bufet gorący
    Krem pomidorowy z pesto i parmezanem 300 ml/os.
    Pieczone w boczku polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów z oliwą truflową 150 g/os.
    Ziemniaki zapiekane w ziołach 150 g/os.
    Buraczki podsmażane 100 g/os.
    Słodkości ok 250 g/os.
    Torciki bezowe z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
    Mini serniczki na maślanym biszkopcie z musem brzoskwiniowym
    Szarlotka z tartymi jabłkami, cynamonem i cukrem pudrem
    Mus czekoladowy z sosem owocowym

    Menu 2 - 140,- zł/os.
    Bufet zimny
    ok. 450 g/os.
    Śledzie z cebulką w oleju lnianym
    Wolno pieczony schab karkowy z sosem tatarskim
    Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
    Roladki schabowe po warszawsku
    Carpaccio z buraków z kozim serem i kiełkami
    Sałatka ziemniaczana z podsmażanym boczkiem, ogórkiem konserwowym i szczypiorkiem
    Sałatka tradycyjna warzywna
    Bufet gorący
    Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki 300 ml/os.
    Zrazy wieprzowe faszerowane boczkiem, cebulą i ogórkiem w sosie własnym 150 g/os.
    Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem 150 g/os.
    Buraczki zasmażane 100 g/os.
    Słodkości ok 250 g/os.
    Torciki orzechowe z musem czekoladowym
    Panna cotta z mango
    Brownie
    Tartaletki z kremem cytrynowym i włoską bezą

    Menu 3 - 140,-zł/os.
    Bufet zimny
    ok. 450 g/os.
    Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
    Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem i kiełkami
    Łosoś na parze w galarecie
    Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
    Pulpeciki wieprzowo-wołowe z salsą pomidorową i nachosami
    Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
    Sałatka z kolorowych sałat z marynowaną gruszką, serem feta i pestkami słonecznika
    Bufet gorący
    Krem z zielonych warzyw z grzankami razowymi i prażonymi migdałami 300 ml/os.
    Pierś kurczaka w sosie pomidorowym 150 g/os.
    Kopytka z podsmażaną cebulką 150 g/os.
    Bukiet warzyw z wody 100 g/os.
    Słodkości ok 250 g/os.
    Szarlotka z tartymi jabłkami, cynamonem i cukrem pudrem
    Sernik tradycyjny z bakaliami
    Torciki bezowe z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
    Napoleonka z kremem waniliowym

    Menu 4 - 140,- zł/os.
    Bufet zimny
    ok. 450g/os.
    Grillowane roladki z cukinii z szarpaną wieprzowiną
    Mini croissanty z żółtym serem i warzywami
    Śliwka kalifornijska pieczona w boczku
    Roladki z łososia norweskiego faszerowane serkiem ziołowym
    Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
    Sałatka tabule z warzywami
    Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
    Bufet gorący
    Żurek na wędzonce z białą kiełbasą i ziemniakami 300 ml/os.
    Pieczone w boczku roladki z indyka faszerowane pieczarkami i cebulką 150 g/os.
    Torciki ziemniaczane z podsmażanym boczkiem, cebulką i szczypiorkiem 150 g/os.
    Warzywa grillowane 100 g/os.
    Słodkości ok 250 g/os.
    Torciki orzechowe z musem czekoladowym
    Torciki bezowe z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
    Rurki z bitą śmietaną
    Tartaletki z kremem cytrynowym i włoską bezą

    Menu 5 - 140,- zł/os.
    Bufet zimny
    ok. 450g/os.
    Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
    Mini burgery wołowe z warzywami i sosem cocktailowym
    Stripsy z piersi kurczaka z sosami (bbq, czosnkowy, orientalny)
    Łosoś norweski na placuszkach ziemniaczanych z serkiem ziołowym
    Półmisek wędlin i serów w włoskim stylu
    Sałatka z grillowanych warzyw z kremowym octem balsamicznym, fetą i pestkami słonecznika
    Sałatka brokułowa z kukurydzą, grillowanym kurczakiem i sosem czosnkowym
    Bufet gorący
    Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki 300 ml/os.
    Kacze udka confit z karmelizowanymi jabłkami i żurawiną150 g/os.
    Ziemniaki pieczone w ziołach 150 g/os.
    Miodowa mini marchewka 100 g/os.
    Słodkości ok 250 g/os.
    Panna cotta z mango
    Mus czekoladowy z sosem owocowym
    Mini babeczki kajmakowe z prażonymi migdałami
    Mini serniczki na maślanym biszkopcie z musem brzoskwiniowym

    Proszę zapoznać się z poniższymi informacjami.
    Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 20 osób.
    W cenę wliczona jest dostawa oraz odbiór brudnych naczyń na terenie Marek. W pozostałych przypadkach koszt transportu jest ustalany indywidualnie.
    W dowozach nie ma rozgraniczenia na osoby dorosłe i dzieci. Państwo decydujecie jak liczycie dzieci i nam podajecie finalną liczbę gości.
    Dania zimne i desery dostarczane są na udekorowanych, porcelanowych półmiskach (nie trzeba nic przekładać, dekorować).
    Dania gorące są dostarczane ciepłe w termoporcie (nie trzeba nic podgrzewać, wystarczy przełożyć na półmiski, talerze).
    Dostawy zamówień są realizowane na poziom "0". W przypadku braku windy koszt wniesienia jest ustalany indywidualnie.

    Istnieje możliwość dokonania zmian w menu.
    Dania gorące do wyboru
    Zupy:

  • Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
  • Krem pomidorowy z pesto i parmezanem
  • Krem z zielonych warzyw z grzankami razowymi i prażonymi migdałami
  • Krem z białych warzyw z grzankami razowymi i natką pietruszki
  • Krem pieczarkowy z płatkami parmezanu
  • Tajska zupa z kurczakiem i warzywami
  • Zupa cebulową z grzanką serową
  • Żurek na wędzonce z białą kiełbasą i ziemniakami

  • Dania główne:
  • Pieczone w boczku roladki z indyka faszerowane pieczarkami i cebulką
  • Grillowana pierś kurczaka w sosie pomidorowym
  • Roladki z piersi kurczaka faszerowane suszonymi pomidorami
  • Grillowana pierś z kurczaka w sosie śmietanowym z suszonymi pomidorami
  • Zrazy wieprzowe faszerowane boczkiem, cebulą i ogórkiem w sosie własnym
  • Pieczone w boczku polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów
  • Wolno pieczony schab karkowy w sosie z palonego masła
  • Grillowane szaszłyki z polędwiczki wieprzowej, boczku i cebuli
  • Danie gorące dla dzieci (minimum pięć porcji) 20,- zł/porcja
    Zupa z wybranego menu 200 ml
    Panierowane fileciki z piersi kurczaka, ziemniaki z wody, surówka z marchewki

    Wypożyczenie zastawy stołowej dla 20 osób to koszt 350,- zł. Zastawa jest dostarczana w dniu realizacji zamówienia wraz z jedzeniem.
    W skład wypożyczanej zastawy wchodzi:
    talerze (przekąska, danie główne, deserowe),
    bulionówka + spodek, filiżanka + spodek,
    szkło do napoi zimnych,
    sztućce (widelce, noże, łyżki, widelczyki, łyżeczki).
    Istnieje możliwość wypożyczenia podgrzewaczy:
    podgrzewacz + dwa paliwka/grzałka elektryczna 80,- zł/szt.
    Kociołek do zupy 100,- zł/szt.

    W przypadku rezerwacji z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem zastrzegamy, że przy znacznym wzroście cen żywności, energii, gazu koszt menu może ulec zmianie o wskaźnik inflacji.

    W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt telefoniczny.

    Przyjęcia okolicznościowe

    Catering na imprezę, catering okolicznościowy? Zajmiemy się wszystkim za Ciebie

    Nasza propozycja:

    Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

    Menu 1 od 180,- zł/os.
    Dania gorące
    ok. 300 ml/os. + 450 g/os.
    Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
    Pieczone w boczku polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów
    Buraczki zasmażane
    Torciki ziemniaczane z podsmażaną cebulką, boczkiem i szczypiorkiem
    Bufet zimny ok. 650 g/os.
    Kompozycja serów z owocami i orzechami
    Półmisek włoskich wędliny (szynka wędzona, baleron, salami, chorizo) z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami
    Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
    Łosoś norweski na placuszkach ziemniaczanych z serkiem ziołowym
    Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
    Sałatka grecka z serem feta i czarnymi oliwkami
    Sałatka tradycyjna jarzynowa
    Pieczywo mieszane
    Masło
    Bufet deserowy ok. 250 g/os.
    Sernik tradycyjny
    Szarlotka z tartymi jabłkami, cynamonem i cukrem pudrem
    Torciki orzechowe z musem czekoladowym
    Napoleonka z kremem waniliowym
    Napoje
    Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
    Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
    Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
    Woda mineralna niegazowana

    Menu 2 od 180,- zł/os.
    Dania gorące
    ok. 300 ml/os. + 450 g/os.
    Krem z pomidorowy z parmezanem i pesto
    Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
    Kopytka z podsmażaną cebulką
    Buraczki duszone w miodzie
    Bufet zimny ok. 650 g/os.
    Śledzie z cebulką w oleju lnianym
    Wolno pieczony schab karkowy z sosem tatarskim
    Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
    Roladki schabowe po warszawsku
    Jajka faszerowane z majonezem i szczypiorkiem
    Sałatka śledziowa z selerem naciowym, marynowaną gruszką, czerwoną cebulą i kolendrą
    Sałatka z kurczakiem curry, selerem naciowym, kukurydzą, czerwoną cebulą i makaronem orzo
    Pieczywo mieszane
    Masło
    Bufet deserowy ok. 250 g/os.
    Panna cotta z sosem mango
    Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
    Mus czekoladowy z sosem owocowym i czekoladą
    Mini torciki orzechowe z sosem z czarnej porzeczki i musem czekoladowym
    Napoje gorące
    Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
    Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
    Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
    Woda mineralna niegazowana

    Menu 3 od 200,- zł/os.
    Bufet gorący
    ok. 300 ml/os. + 450 g/os. (dania podane na półmiskach)
    Rosół wiejski z kluseczkami, natką pietruszki i marchewką
    Zrazy wieprzowe z cebulą, boczkiem, kiszonym ogórkiem w sosie własnym
    Pieczona pierś z kurczaka w sosie pomidorowym
    Ziemniaki zapiekane w ziołach
    Kopytka z podsmażaną cebulką
    Bukiet surówek
    Bufet zimny ok. 650 g/os.
    Pasztet wiejski z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
    Roladki schabowe po warszawsku
    Tatar z wędzonego łososia norweskiego z cebulką i koperkiem
    Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
    Carpaccio z buraków z kozim serem i kremowym octem balsamicznym
    Pulpeciki wieprzowo-wołowe z salsą pomidorową i nachosami
    Sałatka z kolorowych sałat z marynowaną gruszką, serem feta i pestkami słonecznika
    Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
    Pieczywo mieszane
    Masło  
    Słodkości ok. 250 g/os.
    Babeczki kajmakowe z prażonymi migdałami
    Sernik tradycyjny z bakaliami
    Torciki orzechowe z musem czekoladowym
    Brownie
    Napoje
    Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
    Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
    Herbata czarna, zielona, owocowa(cytryna, cukier)
    Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
    Woda mineralna niegazowa
    Woda mineralna gazowana

    Menu 4 od 200,- zł/os.
    Bufet gorący
    ok. 300 ml/os. + 450 g/os. (dania podane na półmiskach)
    Żurek na wędzonce z białą kiełbasą i ziemniakami
    Zapiekane w boczku roladki z indyka faszerowane pieczarkami i cebulą
    Wolno pieczony schab karkowy w sosie z palonego masła
    Ziemniaki zapiekane w ziołach
    Kasza perłowa z cebulką i natką pietruszki
    Bukiet warzyw z wody
    Marchewka baby w miodzie
    Bufet zimny ok. 650 g/os.
    Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
    Carpaccio z buraków z kozim serem i kremowym octem balsamicznym
    Mini burgery wołowe z warzywami i sosem cocktailowym
    Stripsy z piersi kurczaka z sosami (bbq, czosnkowy, orientalny)
    Łosoś norweski na placuszkach ziemniaczanych z serkiem ziołowym
    Półmisek wędlin i serów w włoskim stylu
    Sałatka z grillowanych warzyw z kremowym octem balsamicznym, fetą i pestkami słonecznika
    Sałatka brokułowa z kukurydzą, grillowanym kurczakiem i sosem czosnkowym
    Pieczywo mieszane
    Słodkości ok. 250 g/os.
    Torciki orzechowe z musem czekoladowym
    Torciki bezowe z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
    Rurki z bitą śmietaną
    Tartaletki z kremem cytrynowym i włoską bezą
    Napoje
    Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
    Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
    Herbata czarna, zielona, owocowa(cytryna, cukier)
    Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
    Woda mineralna niegazowa
    Woda mineralna gazowana

    Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 35 osób. Oferta niedostępna w maju.
    Koszty ustalane indywidualnie:
    - Wypożyczenie zastawy stołowej (talerze, sztućce, szkło do soków/wody, dzbanki)
    - Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
    - Przygotowanie stołów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
    - Transport
    - Obsługę kelnerską, kucharską
    Sprzęt płatny dodatkowo:
    - Sprzęt ciężki (namioty, krzesła z pokrowcami, stoły)