Menu 1 - 110,- zł/os.
Bufet zimny ok. 450 g/os.
Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
Półmisek włoskich wędliny (szynka dojrzewająca, baleron, salami, chorizo)
z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Łosoś norweski na placuszkach ziemniaczanych z serkiem ziołowym
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Sałatka grecka z serem feta i czarnymi oliwkami
Sałatka z kurczakiem curry, selerem naciowym, kukurydzą, czerwoną cebulą i makaronem orzo
Bufet gorący
Krem pomidorowy z pesto i parmezanem 300 ml/os.
Pieczone w boczku polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów z oliwą truflową150 g/os.
Ziemniaki zapiekane w ziołach 150 g/os.
Buraczki zasmażane 100 g/os.
Menu 2 - 110,- zł/os.
Bufet zimny ok. 450 g/os.
Śledzie z cebulką w oleju lnianym
Wolno pieczony schab karkowy z sosem tatarskim
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Roladki schabowe po warszawsku
Jajka faszerowane z majonezem i szczypiorkiem
Sałatka śledziowa z selerem naciowym, marynowaną gruszką, czerwoną cebulą i kolendrą
Sałatka tradycyjna warzywna
Bufet gorący
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki 300 ml/os.
Zrazy wieprzowe faszerowane boczkiem, cebulą i ogórkiem w sosie własnym 150 g/os.
Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem 150 g/os.
Buraczki zasmażane 100 g/os.
Menu 3 - 110,- zł/os.
Bufet zimny ok. 450 g/os.
Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem i kiełkami
Roladki z grillowanej cukinii z szarpaną wieprzowiną i sosem bbq
Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Pulpeciki wieprzowo-wołowe z salsą pomidorową i nachosami
Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Sałatka z kolorowych sałat z marynowaną gruszką, serem feta i pestkami słonecznika
Bufet gorący
Krem z zielonych warzyw z grzankami razowymi 300 ml/os.
Pierś kurczaka w sosie śmietanowym z pieczarkami, suszonymi pomidorami i cebulką 150 g/os.
Kopytka z podsmażaną cebulką 150 g/os.
Bukiet warzyw z wody 100 g/os.
Menu 4 - 110,- zł/os.
Bufet zimny ok. 450g/os.
Grillowane roladki z cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Mini croissanty z żółtym serem i warzywami
Stripsy z piersi kurczaka z sosami (bbq, czosnkowy, orientalny)
Łosoś norweski na placuszkach ziemniaczanych z serkiem ziołowym
Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Sałatka z młodego szpinaku z pomidorkami cherry, ogórkiem, serem gorgonzola i marynowaną gruszką z sosem winegret
Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Bufet gorący
Żurek na wędzonce z białą kiełbasą i ziemniakami 300 ml/os.
Pieczone w boczku roladki z indyka faszerowane pieczarkami i cebulką 150 g/os.
Torciki ziemniaczane z podsmażanym boczkiem, cebulką i szczypiorkiem 150 g/os.
Warzywa grillowane 100 g/os.
Menu 5 - 110,- zł/os.
Bufet zimny ok. 450g/os.
Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
Mini burgery z szarpaną wieprzowiny, warzywami i sosem bbq
Mini croissanty z szynką i warzywami
Tatar z wędzonego łososia norweskiego z cebulką i koperkiem
Półmisek wędlin i serów w włoskim stylu
Sałatka z mixem sałat, łososiem wędzonym na gorąco i sosem koperkowym
Sałatka brokułowa z kukurydzą, grillowanym kurczakiem i sosem czosnkowym
Bufet gorący
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki 300 ml/os.
Kacze udka confit z karmelizowanymi jabłkami 150 g/os.
Ziemniaki pieczone w ziołach 150 g/os.
Miodowa mini marchewka 100 g/os.
Proszę zapoznać się z poniższymi informacjami.
Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 20 osób. W cenę wliczona jest dostawa oraz odbiór brudnych naczyń na terenie Marek. W pozostałych przypadkach koszt transportu jest ustalany indywidualnie.
W dowozach nie ma rozgraniczenia na osoby dorosłe i dzieci. Państwo decydujecie jak liczycie dzieci i nam podajecie finalną liczbę gości.
Dania zimne i desery dostarczane są na udekorowanych, porcelanowych półmiskach (nie trzeba nic przekładać, dekorować).
Dania gorące są dostarczane ciepłe w termoporcie (nie trzeba nic podgrzewać, wystarczy przełożyć na półmiski, talerze).
Dostawy zamówień są realizowane na poziom "0". W przypadku braku windy koszt wniesienia jest ustalany indywidualnie.
Istnieje możliwość dokonania zmian w menu.
Dania gorące do wyboru
Zupy:
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
Krem pomidorowy z pesto i parmezanem
Krem z zielonych warzyw z grzankami razowymi i prażonymi migdałami
Krem z białych warzyw z grzankami razowymi i natką pietruszki
Krem pieczarkowy z płatkami parmezanu
Tajska zupa z kurczakiem i warzywami
Zupa cebulową z grzanką serową
Żurek na wędzonce z białą kiełbasą i ziemniakami
Dania główne:
Pieczone w boczku roladki z indyka faszerowane pieczarkami i cebulką
Grillowana pierś kurczaka w sosie pomidorowym
Roladki z piersi kurczaka faszerowane suszonymi pomidorami
Grillowana pierś z kurczaka w sosie śmietanowym z suszonymi pomidorami
Zrazy wieprzowe faszerowane boczkiem, cebulą i ogórkiem w sosie własnym
Pieczone w boczku polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów
Wolno pieczony schab karkowy w sosie z palonego masła
Grillowane szaszłyki z polędwiczki wieprzowej, boczku i cebuli
Danie gorące dla dzieci (minimum pięć porcji) 20,- zł/porcja
Zupa z wybranego menu 200 ml
Panierowane fileciki z piersi kurczaka, ziemniaki z wody, surówka z marchewki
Wypożyczenie zastawy stołowej dla 20 osób to koszt 350,- zł. Zastawa jest dostarczana w dniu realizacji zamówienia wraz z jedzeniem.
W skład wypożyczanej zastawy wchodzi:
talerze (przekąska, danie główne, deserowe),
bulionówka + spodek, filiżanka + spodek,
szkło do napoi zimnych,
sztućce (widelce, noże, łyżki, widelczyki, łyżeczki).
Istnieje możliwość wypożyczenia podgrzewaczy:
podgrzewacz + dwa paliwka/grzałka elektryczna 80,- zł/szt.
Kociołek do zupy 100,- zł/szt.
W przypadku rezerwacji z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem zastrzegamy, że przy znacznym wzroście cen żywności, energii, gazu koszt menu może ulec zmianie o wskaźnik inflacji.
W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt telefoniczny.