Napisz do nas beza@bezacatering.pl 

Catering Świąteczny

Odpocznij w święta, zamów catering świąteczny. Czerp przyjemność z chwil spędzonych z rodziną.

Nasze propozycje:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Ze względu na bardzo dużą ilość zamówień firmowych z przykrością informujemy, że w tym roku nie będą realizowane zamówienia indywidualne.
Polecamy się przy innych uroczystościach.

Wigilia firmowa

Świąteczny catering, dania wigilijne i opłatek. Zorganizujemy przyjęcie świąteczne dla Twoich pracowników.

Nasze propozycje:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 - 70,- zł/os. netto + 8 % VAT
Bufet zimny

Kanapeczki bankietowe ze śledziem i cebulą czerwoną
Kanapeczki bankietowe z łososiem wędzonym na zimno, ogórkiem i koperkiem
Kanapeczki bankietowe z pastą z tuńczyka i natką pietruszki
Śledź po kaszubsku
Tymbaliki rybne z warzywami
Ryba po grecku
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka śledziowa z selerem naciowym, marynowaną gruszką, czerwoną cebulą i kolendrą
Słodkości
Kluski z makiem, bakaliami i pomarańczą
Placek makowy z bakaliami i lukrem cytrynowym
Torciki orzechowe z musem czekoladowym, bakaliami i korzennymi przyprawami
Mini babeczki z kajmakiem i prażonymi migdałami

Cena menu skalkulowana jest dla minimum 30 osób.
Potrawy w formie finger food dostarczane są na zastawie jednorazowej.


Menu 2 od 90,- zł/os. netto + 8 % VAT (cena uzależniona od ilości osób)
Bufet zimny

Śledź z cebulką w oleju lnianym
Tymbaliki rybne z warzywami
Ryba po grecku
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Sałatka śledziowa z selerem naciowym, marynowaną gruszką, czerwoną cebulą i kolendrą
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane
Bufet gorący
Barszcz czerwony z pasztecikiem z pieczarkami i podsmażaną cebulką
Pierogi z kapustą i podgrzybkami
Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami
Torciki orzechowe z musem czekoladowym, bakaliami i korzennymi przyprawami
Szarlotka z cynamonem i cukrem pudrem
Sernik tradycyjny z rodzynkami i skórką pomarańczową
Napoje
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Kompot z suszu
Woda mineralna

Menu 3 od 110,- zł/os. netto + 8 % VAT (cena uzależniona od ilości osób)
Bufet zimny

Śledź z cebulką w oleju lnianym
Śledź po kaszubsku
Pieczony łosoś w galarecie
Ryba po grecku
Kompozycja ryb wędzonych
Ryba faszerowana w galarecie z musem chrzanowym
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka z mixem sałat, łososiem wędzonym na gorąco i sosem koperkowym
Pieczywo mieszane
Bufet gorący
Barszcz czerwony z pasztecikiem z pieczarkami i podsmażaną cebulką
Pierogi z kapustą i leśnymi grzybami
Polędwica z dorsza w sosie porowym z miodową marchewką
Ryba panierowana z warzywami
Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami
Torciki orzechowe z musem czekoladowym, bakaliami i korzennymi przyprawami
Szarlotka z cynamonem i cukrem pudrem
Sernik tradycyjny z rodzynkami i skórką pomarańczową
Napoje
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Kompot z suszu
Woda mineralna
Świeżo parzona kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Podane ceny menu obejmują:
- Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
- Wypożyczenie sprzętu cateringowego (podgrzewacze, zastawa, sztućce itp.)
- Przygotowanie bufetów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
- Wypożyczenie stołów na bufety
- Wypożyczenia stołów cocktailowych 10 szt.
- Przygotowanie bufetów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
- Obsługa kelnerska
- Transport

Przyjęcie świąteczne

Przyjęcie świąteczne to świetny czas na podsumowanie roku. Będzie pysznie.

Nasze propozycje:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu od 130,- zł/os. netto + 8 % VAT (cena uzależniona od ilości osób)
Bufet zimny

Śledź z cebulką w oleju lnianym
Carpaccio z buraka z kozim serem i kiełkami
Łosoś atlantycki na placuszkach ziemniaczanych z serkiem ziołowym
Ryba po grecku
Pasztet świąteczny z chrzanem i żurawiną
Plastry wolno-pieczonego schabu karkowego z sosem tatarskim i marynowanymi grzybkami
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka śledziowa z selerem naciowym, marynowaną gruszką, czerwoną cebulą i kolendrą
Pieczywo mieszane

Bufet gorący
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi
Polędwiczki wieprzowe pieczone w boczku
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Sandacz w sosie porowym z miodową marchewką
Bukiet warzyw z wody
Kopytka

Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami
Torciki orzechowe z musem czekoladowym, bakaliami i korzennymi przyprawami
Piernik świąteczny z powidłami śliwkowymi
Sernik tradycyjny z rodzynkami i skórką pomarańczową

Napoje
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Kompot z suszu
Woda mineralna
Świeżo parzona kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Podane ceny obejmują:
Wypożyczenie zastawy stołowej
Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
Wypożyczenie sprzętu cateringowego (podgrzewacze, zastawa, sztućce itp.)
Przygotowanie bufetów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
Obsługa kelnerska (zależna od ilości osób)
Transport