Napisz do nas beza@bezacatering.pl 

Catering Świąteczny

Odpocznij w święta, zamów catering świąteczny. Czerp przyjemność z chwil spędzonych z rodziną.

Nasze propozycje:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu świąteczne 1 dla 10 osób 1600,- zł
Bufet zimny
450g/os.
Śledź z cebulką w oleju lnianym
Tatar ze śledzia z ogórkiem, koperkiem i cebulką
Plastry wolno pieczonego schabu karkowego z sosem tatarskim
Pasztet świąteczny z chrzanem i żurawiną
Ryba po grecku
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka śledziowa z selerem naciowym, marynowaną gruszką, czerwoną cebulą i kolendrą

Bufet gorący
Barszcz czerwony z pasztecikiem wigilijnym 300ml/os.
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi 5 szt./os.
Polędwiczki wieprzowe pieczone w boczku 150g/os.
Buraczki zasmażane 150g/os.

Menu świąteczne 2 dla 10 osób 1700,- zł
Bufet zimny
450g/os.
Śledź z cebulką w oleju lnianym
Tatar z łososia wędzonego z koperkiem i cebulką
Roladki schabowe po warszawsku
Pasztet świąteczny z chrzanem i żurawiną
Ryba po grecku
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka śledziowa z selerem naciowym, marynowaną gruszką, czerwoną cebulą i kolendrą

Bufet gorący
Zupa grzybowa z łazankami 300ml/os.
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi 5 szt./os.
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami 200g/os.
Buraczki ćwikłowe duszone w miodzie 150g/os.

Menu świąteczne 3 dla 10 osób 1800,- zł
Bufet zimny
450g/os.
Śledź z cebulką w oleju lnianym
Łosoś wędzony na placuszkach ziemniaczanych z serkiem ziołowym
Wolno pieczona polędwiczka wieprzowa z sosem tatarskim
Pasztet świąteczny z chrzanem i żurawiną
Ryba po grecku
Roladki schabowe po warszawsku
Sałatka tradycyjna warzywna

Bufet gorący
Krem z leśnych grzybów z oliwą truflową, parmezanem i grzankami 300ml/os.
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi 5 szt./os.
Bigos świąteczny z kiełbasą jałowcową 250g/os.
Zrazy wieprzowe faszerowane boczkiem, cebulą i ogórkiem w sosie własnym 150g/os.

Proszę zapoznać się z poniższymi informacjami.
Oferta dostępna jest dla Klientów indywidualnych i zamówienia są realizowane 24 grudnia do godz. 13:00.
Podana cena obowiązuje dla zamówień 10 osób. Minimalne zamówienia jakie realizujemy to 10 osób. W cenę wliczona jest dostawa oraz odbiór brudnych naczyń na terenie Marek. W pozostałych przypadkach koszt transportu jest ustalany indywidualnie.
Dania zimne dostarczane są na udekorowanych, porcelanowych półmiskach (nie trzeba nic przekładać, dekorować). Naczynia odbieramy od Państwa po świętach.
Dania gorące są dostarczane w pojemnikach "GN", w których można podgrzewać potrawy. Dania gorące należy podgrzać we własnym zakresie.
Dostawy zamówień są realizowane na poziom "0". W przypadku braku windy koszt wniesienia jest ustalany indywidualnie.
 

Wigilia firmowa

Świąteczny catering, dania wigilijne i opłatek. Zorganizujemy przyjęcie świąteczne dla Twoich pracowników.

Nasze propozycje:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 od 100,- zł/os. netto + 8 % VAT
(cena dla minimum 50 osób w formie bufetu)
Bufet zimny

Śledź z cebulką w oleju lnianym
Śledź po kaszubsku
Ryba po grecku
Różyczki z łososia wędzonego z kaparami i oliwą
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane

Bufet gorący
Barszcz czerwony z uszkami wigilijnymi
Pierogi z kapustą, podgrzybkami i podsmażaną cebulką

Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami i lukrem
Piernik świąteczny z powidłami śliwkowymi i czekoladą

Napoje
Wigilijny kompot z suszu
Woda mineralna niegazowana

Menu 2 od 110,- zł/os. netto + 8 % VAT
(cena dla minimum 50 osób w formie bufetu)
Bufet zimny

Śledź z cebulką w oleju lnianym
Tymbaliki z łososia i warzywami
Ryba po grecku
Łosoś atlantycki na placuszkach ziemniaczanych z serkiem koperkowym
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka śledziowa z selerem naciowym, marynowaną gruszką, czerwoną cebulą i kolendrą
Pieczywo mieszane

Bufet gorący
Barszcz czerwony z pasztecikiem wigilijnym
Pierogi z kapustą, podgrzybkami i podsmażaną cebulką

Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami i lukrem
Piernik świąteczny z powidłami śliwkowymi i czekoladą
Sernik tradycyjny z rodzynkami i skórką pomarańczową

Napoje
Wigilijny kompot z suszu
Woda mineralna niegazowana
Soki owocowe

Menu 3 od 140,- zł/os. netto + 8 % VAT
(cena dla minimum 50 osób w formie bufetu)
Bufet zimny

Śledź z cebulką w oleju lnianym
Śledź po kaszubsku
Tatar z łososia wędzonego z koperkiem i cebulką
Ryba po grecku
Kompozycja ryb wędzonych
Łosoś w galarecie z warzywami
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka z łososiem wędzonym na gorąco, mixem sałat i sosem koperkowym
Pieczywo mieszane

Bufet gorący
Zupa grzybowa z łazankami
Pierogi z kapustą, podgrzybkami i podsmażaną cebulką
Krokiety z kapustą i grzybami
Kotleciki z ryb morskich w sosie koperkowym z miodową marchewką
Ziemniaki zapiekane w ziołach

Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami i lukrem
Torciki orzechowe z musem czekoladowym, bakaliami i korzennymi przyprawami
Piernik świąteczny

Napoje
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Wigilijny kompot z suszu
Woda mineralna
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Wybór herbat AHMAD (cytryna, cukier)

Podane ceny menu obejmują:
- Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
- Wypożyczenie sprzętu cateringowego (podgrzewacze, zastawa, sztućce itp.)
- Przygotowanie bufetów oraz odbiór sprzętu z miejsca cateringu
- Wypożyczenie stołów na bufety
- Wypożyczenia stołów cocktailowych 10 szt.
- Transport

Przyjęcie świąteczne

Przyjęcie świąteczne to świetny czas na podsumowanie roku. Będzie pysznie.

Nasze propozycje:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 4 od 160,- zł/os. netto + 8 % VAT
(cena dla minimum 50 osób w formie bufetu)
Bufet zimny

Śledź z cebulką w oleju lnianym
Carpaccio z buraka z kozim serem i kiełkami
Łosoś atlantycki na placuszkach ziemniaczanych z serkiem ziołowym
Ryba po grecku
Pasztet świąteczny z chrzanem i żurawiną
Plastry wolno-pieczonego schabu karkowego z sosem tatarskim i marynowanymi grzybkami
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka śledziowa z selerem naciowym, marynowaną gruszką, czerwoną cebulą i kolendrą
Pieczywo mieszane

Bufet gorący
Zupa grzybowa z łazankami
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi
Polędwiczki wieprzowe pieczone w boczku
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Sandacz w sosie porowym z miodową marchewką
Buraczki ćwikłowe duszone w miodzie
Ziemniaki zapiekane w ziołach

Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami
Torciki orzechowe z musem czekoladowym, bakaliami i korzennymi przyprawami
Piernik świąteczny z powidłami śliwkowymi
Torciki bezowe z kremem kawowym z Amaretto i nutą pomarańczy

Napoje
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Wigilijny kompot z suszu
Woda mineralna
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Wybór herbat AHMAD (cytryna, cukier)

Menu 5 od 160,- zł/os. netto + 8 % VAT
(cena dla minimum 50 osób w formie bufetu)
Bufet zimny

Śledź z cebulką w oleju lnianym
Śledź po kaszubsku
Tatar z łososia wędzonego z koperkiem i cebulką
Ryba po grecku
Pasztet świąteczny z chrzanem i żurawiną
Roladki schabowe po warszawsku
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka śledziowa z selerem naciowym, marynowaną gruszką, czerwoną cebulą i kolendrą
Pieczywo mieszane

Bufet gorący
Barszcz czerwony z uszkami wigilijnymi
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi
Polędwiczki wieprzowe pieczone w boczku
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Polędwica z dorsza w sosie porowym z miodową marchewką
Buraczki zasmażane
Kopytka maślane z koperkiem

Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami
Torciki orzechowe z musem czekoladowym, bakaliami i korzennymi przyprawami
Piernik świąteczny z powidłami śliwkowymi
Torciki bezowe z kremem kawowym z Amaretto i nutą pomarańczy

Napoje
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Wigilijny kompot z suszu
Woda mineralna
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Wybór herbat AHMAD (cytryna, cukier)

Podane ceny obejmują:
Wypożyczenie zastawy stołowej
Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
Wypożyczenie sprzętu cateringowego (podgrzewacze, zastawa, sztućce itp.)
Przygotowanie bufetów oraz odbiór sprzętu z miejsca cateringu
Transport