Napisz do nas beza@bezacatering.pl 

Catering Wielkanocny

Odpocznij w święta, zamów catering świąteczny. Czerp przyjemność z chwil spędzonych z rodziną.

Proponujemy:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 - 1500,- zł/10 osób
Bufet zimny
450g/os.
Półmisek jajek faszerowanych
(ze szczypiorkiem i majonezem, z pieczarkami, z łososiem wędzonym na gorąco)
Pasztet świąteczny z marynowanymi grzybkami, chrzanem i żurawiną
Roladki schabowe po warszawsku
Wolno pieczone plastry schabu karkowego z sosem tatarskim
Śledź z cebulką w oleju lnianym
Sałatka śledziowa z marynowaną gruszką, selerem naciowym i czerwoną cebulą
Sałatka tradycyjna warzywna
Dania gorące
Żurek wielkanocny z na białej kiełbasie z wędzonką i jajkiem 300ml/os.
Bigos świąteczny z kiełbasą jałowcową 150g/os.
Pieczona polędwiczka wieprzowa w boczku 150g/os.
Buraczki zasmażane 100g/os.

Menu 2 - 1600,- zł/10 osób
Bufet zimny
450g/os.
Półmisek jajek faszerowanych
(ze szczypiorkiem i majonezem, z pieczarkami, z łososiem wędzonym na gorąco)
Pasztet świąteczny z marynowanymi grzybkami, chrzanem i żurawiną
Tymbaliki drobiowe z warzywami
Łosoś wędzony na placuszkach ziemniaczanych z serkiem ziołowym
Śledź z cebulką w oleju lnianym
Sałatka brokułowa z czerwoną fasolą, kukurydzą i piersią kurczaka
Sałatka tradycyjna warzywna
Dania gorące
Żurek wielkanocny z na białej kiełbasie z wędzonką i jajkiem 300ml/os.
Bigos świąteczny z kiełbasą jałowcową 150g/os.
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami 150g/os.
Buraczki ćwikłowe duszone w miodzie 100g/os.

Menu 3 - 1600,- zł/10 osób
Bufet zimny
450g/os.
Półmisek jajek faszerowanych
(ze szczypiorkiem i majonezem, z pieczarkami, z łososiem wędzonym na gorąco)
Pasztet świąteczny z marynowanymi grzybkami, chrzanem i żurawiną
Łosoś na parze w galarecie
Śledź z cebulką w oleju lnianym
Sałatka brokułowa z czerwoną fasolą, kukurydzą i piersią kurczaka
Sałatka tradycyjna warzywna
Dania gorące
Żurek wielkanocny z na białej kiełbasie z wędzonką i jajkiem 300ml/os.
Bigos świąteczny z kiełbasą jałowcową 150g/os.
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami 150g/os.
Buraczki ćwikłowe duszone w miodzie 100g/os.

Proszę zapoznać się z poniższymi informacjami.
Oferta dostępna jest dla Klientów indywidualnych. Zamówienia są realizowane 19 kwietnia do godz. 13:00.
Podana cena obowiązuje dla zamówień 10 osób. Minimalne zamówienia jakie realizujemy to 10 osób.
W cenę wliczona jest dostawa oraz odbiór brudnych naczyń na terenie Marek. W pozostałych przypadkach koszt transportu jest ustalany indywidualnie.
Dania zimne dostarczane są na udekorowanych, porcelanowych półmiskach (nie trzeba nic przekładać, dekorować). Naczynia odbieramy od Państwa po świętach.
Dania gorące są dostarczane w pojemnikach "GN", w których można podgrzewać potrawy. Dania gorące należy podgrzać we własnym zakresie.
Dostawy zamówień są realizowane na poziom "0". W przypadku braku windy koszt wniesienia jest ustalany indywidualnie.

Przyjęcie Wielkanocne

Poczuj atmosferę Świąt Wielkanocnych w pracy. Odpręż się i rozsmakuj w naszych potrawach.

Proponujemy:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 od 95,- zł/os. + 8 % VAT (cena przy założeniu minimum 80 osób)
Bufet zimny

Jajka faszerowane ze szczypiorkiem i majonezem
Jajka faszerowane z pieczarkami i wiosennymi warzywami
Wolno pieczony schab karkowy z sosem tatarskim
Pasztet domowy z marynowanymi grzybkami, chrzanem i żurawiną
Roladki schabowe po warszawsku
Śledzie w oleju lnianym z cebulką
Sałatka z młodego szpinaku z pomidorkami cherry, ogórkiem, serem gorgonzola i marynowaną gruszką z sosem winegret
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane
Dania gorące
Żurek wielkanocny na wędzonce z białą kiełbasą, ziemniakami i jajkiem
Słodkości
Mazurek kajmakowy z bakaliami i czekoladą
Sernik tradycyjny z bakaliami
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem
Napoje
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
Woda mineralna niegazowana

Menu 2 od 115,- zł/os. + 8 % VAT (cena przy założeniu minimum 80 osób)
Bufet zimny

Jajka faszerowane ze szczypiorkiem i majonezem
Jajka faszerowane z łososiem wędzonym na gorąco
Pasztet domowy z marynowanymi grzybkami, chrzanem i żurawiną
Mięsa pieczone (schab w majeranku, boczek z lubczykiem i czosnkiem, karkówka) z sosem tatarskim i marynatami
Łosoś norweski na placuszkach ziemniaczanych z serkiem chrzanowym
Roladki schabowe po warszawsku
Mix sałat z pieczonym boczkiem, sosem czosnkowym i jajkiem przepiórczym
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane
Dania gorące
Żurek wielkanocny na wędzonce z białą kiełbasą, ziemniakami i jajkiem
Pieczone białe kiełbaski w czosnku i majeranku z podsmażaną cebulką
Pieczona swojska kiełbasa z ziołami
Bigos świąteczny
Słodkości
Mazurek kajmakowy z bakaliami i czekoladą
Sernik tradycyjny z bakaliami
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem
Napoje
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
Woda mineralna niegazowana

Podane ceny obejmują:
- Wypożyczenie zastawy stołowej
- Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
- Wypożyczenie sprzętu cateringowego (podgrzewacze, zastawa, sztućce itp.)
- Przygotowanie bufetów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
- Obsługa kelnerska
- Transport

Catering Wielkanocny

Świąteczne potrawy, życzenia i świąteczna atmosfera.

Proponujemy:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 3 od 140,- zł/os. + 8 % VAT (cena przy założeniu minimum 80 osób)
Bufet zimny

Jajka faszerowane: ze szczypiorkiem i majonezem, z tuńczykiem, z łososiem wędzonym
Pasztet domowy z marynowanymi grzybkami, chrzanem i żurawiną
Wolno pieczony schab karkowy z sosem tatarskim
Łosoś norweski na placuszkach ziemniaczanych z serkiem chrzanowym
Półmisek swojskich wędlin (szynka, baleron, kaszanka, kiełbasa) z marynatami
Sałatka śledziowa z marynowaną gruszką, selerem naciowym i czerwoną cebulą
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane
Dania gorące
Żurek wielkanocny na wędzonce z białą kiełbasą, ziemniakami i jajkiem
Pieczone białe kiełbaski w czosnku i majeranku z podsmażaną cebulką
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Pieczona polędwiczka w boczku w sosie z leśnych grzybów
Bigos świąteczny
Buraczki zasmażane
Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
Słodkości
Mazurek kajmakowy z bakaliami i czekoladą
Pascha wielkanocna
Sernik z rodzynkami
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem i cukrem pudrem
Napoje
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (trzy smaki)
Woda mineralna

Podane ceny obejmują:
- Wypożyczenie zastawy stołowej
- Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
- Wypożyczenie sprzętu cateringowego (podgrzewacze, zastawa, sztućce itp.)
- Przygotowanie bufetów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
- Obsługa kelnerska
- Transport