Menu 1 od 95,- zł/os. + 8 % VAT (cena przy założeniu minimum 80 osób)
Bufet zimny
Jajka faszerowane ze szczypiorkiem i majonezem
Jajka faszerowane z pieczarkami i wiosennymi warzywami
Wolno pieczony schab karkowy z sosem tatarskim
Pasztet domowy z marynowanymi grzybkami, chrzanem i żurawiną
Roladki schabowe po warszawsku
Śledzie w oleju lnianym z cebulką
Sałatka z młodego szpinaku z pomidorkami cherry, ogórkiem, serem gorgonzola i marynowaną gruszką z sosem winegret
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane
Dania gorące
Żurek wielkanocny na wędzonce z białą kiełbasą, ziemniakami i jajkiem
Słodkości
Mazurek kajmakowy z bakaliami i czekoladą
Sernik tradycyjny z bakaliami
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem
Napoje
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
Woda mineralna niegazowana
Menu 2 od 115,- zł/os. + 8 % VAT (cena przy założeniu minimum 80 osób)
Bufet zimny
Jajka faszerowane ze szczypiorkiem i majonezem
Jajka faszerowane z łososiem wędzonym na gorąco
Pasztet domowy z marynowanymi grzybkami, chrzanem i żurawiną
Mięsa pieczone (schab w majeranku, boczek z lubczykiem i czosnkiem, karkówka)
z sosem tatarskim i marynatami
Łosoś norweski na placuszkach ziemniaczanych z serkiem chrzanowym
Roladki schabowe po warszawsku
Mix sałat z pieczonym boczkiem, sosem czosnkowym i jajkiem przepiórczym
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane
Dania gorące
Żurek wielkanocny na wędzonce z białą kiełbasą, ziemniakami i jajkiem
Pieczone białe kiełbaski w czosnku i majeranku z podsmażaną cebulką
Pieczona swojska kiełbasa z ziołami
Bigos świąteczny
Słodkości
Mazurek kajmakowy z bakaliami i czekoladą
Sernik tradycyjny z bakaliami
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem
Napoje
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
Woda mineralna niegazowana
Podane ceny obejmują:
- Wypożyczenie zastawy stołowej
- Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
- Wypożyczenie sprzętu cateringowego (podgrzewacze, zastawa, sztućce itp.)
- Przygotowanie bufetów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
- Obsługa kelnerska
- Transport