Menu 1 - 90,- zł/os. (przy założeniu minimum 20 osób)
Dania z grilla
Mięsa
Kiełbasa wiejska
Kaszanka wiejska z cebulką
Pierś z kurczaka w orientalnych przyprawach
Karkówka w piwie, czosnku ze świeżymi ziołami i szalotką
Warzywa
Cukinia z oliwą ziołową i bazylią
Kukurydza z masłem chili
Kolorowa papryka z ziołami
Ziemniaki z masłem czosnkowym
Dodatki: ketchup, musztarda, sos czosnkowy, sos bbq
Bufet zimny
Sałatka z kolorowych sałat z pomidorkami cherry, ogórkiem i sosem miodowo-musztardowym
Sałatka z pieczonymi ziemniakami, ogórkiem kiszonym i cebulką
Menu 2 - 90,- zł/os. (przy założeniu minimum 20 osób)
Dania z grilla
Mięsa
Karkówka w piwie, czosnku ze świeżymi ziołami i szalotką
Żeberka wieprzowe w sosie bbq ze świeżymi ziołami
Kiełbasa wiejska
Skrzydełka w piwie, czosnku ze świeżymi ziołami
Szaszłyk z polędwiczki wieprzowej z cebulą, papryką i boczkiem
Warzywa
Cukinia z oliwą ziołową i bazylią
Kukurydza z masłem chili
Kolorowa papryka z ziołami
Ziemniaki z masłem czosnkowym
Sery
Oscypek z żurawiną
Camembert z czosnkiem, suszonymi pomidorami i świeżą bazylią
Dodatki: ketchup, musztarda, sos czosnkowy, sos bbq
Sery
Oscypek z żurawiną
Camembert z czosnkiem, suszonymi pomidorami i świeżą bazylią
Menu 3 - 90,- zł/os. (przy założeniu minimum 20 osób)
Dania z grilla
Mięsa
Karkówka w piwie, czosnku ze świeżymi ziołami i szalotką
Kiełbasa wiejska
Pstrąg z masłem czosnkowym, koperkiem i sokiem z limonki
Szaszłyk z polędwiczki wieprzowej z cebulą, papryką i boczkiem
Warzywa
Mix grillowanych warzyw (cukinia, pieczarki, papryka, cebula, marchewka)
Ziemniaki z masłem czosnkowym
Dodatki: ketchup, musztarda, dip czosnkowy
Danie gorące
Żurek na wędzonce z kiełbasą jałowcową i ziemniakami
Proszę zapoznać się z poniższymi informacjami.
Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 20 osób. W cenę wliczona jest dostawa oraz odbiór brudnych naczyń na terenie Marek. W pozostałych przypadkach koszt transportu jest ustalany indywidualnie.
W dowozach nie ma rozgraniczenia na osoby dorosłe i dzieci. Państwo decydujecie jak liczycie dzieci i nam podajecie finalną liczbę gości.
Dania zimne i desery dostarczane są na udekorowanych, porcelanowych półmiskach (nie trzeba nic przekładać, dekorować).
Dania gorące są dostarczane ciepłe w termoporcie (nie trzeba nic podgrzewać, wystarczy przełożyć na półmiski, talerze).
Dostawy zamówień są realizowane na poziom "0". W przypadku braku windy koszt wniesienia jest ustalany indywidualnie.
Wypożyczenie zastawy stołowej dla 20 osób to koszt 350,- zł. Zastawa jest dostarczana w dniu realizacji zamówienia z jedzeniem.
W skład wypożyczanej zastawy wchodzi:
- talerze (przekąska, danie główne, deserowe),
- bulionówka + spodek, filiżanka + spodek,
- szkło do napoi zimnych,
- sztućce (widelce, noże, łyżki, widelczyki, łyżeczki).
Istnieje możliwość wypożyczenia podgrzewaczy:
- podgrzewacz + grzałka elektryczna 80,- zł/szt.
- kociołek do zupy + grzałka elektryczna100,- zł/szt.