Napisz do nas beza@bezacatering.pl 

Coctail party

Wyjątkowe spotkania, wernisaże. Profesjonalnie, elegancko, zawsze na najwyższym poziomie

Proponujemy:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 od 80,- zł/os. + VAT
Bufet zimny 4 szt./os.

Mini carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem i kiełkami
Mini Caprese z pomidorkami cherry, oliwkami i pesto
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym, rukolą i suszonymi pomidorami
Mini croissanty z żółtym serem i warzywami
Mini croissanty z chorizo i warzywami
Łosoś norweski na mini placuszkach ziemniaczanym z serkiem koperkowym
Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, rukolą i suszonymi pomidorami
Kanapeczki bankietowe z pasztet wiejskim, chrzanem i żurawiną
Kanapeczki bankietowe z pastą z pieczonych batatów i czerwonej papryki z serem feta
Mini sałatka tabule z warzywami
Bufet deserowy 2 szt./os.
Panna cotta z musem mango i owocami
Mus czekoladowy z sosem z czarnej porzeczki i płatkami czekolady
Mini tartaletki z kremem cytrynowym i włoską bezą
Mini torciki orzechowe
Napoje
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier biały, brązowy)
Herbata czarna, owocowa, zielona (cytryna, cukier)
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Woda mineralna niegazowana

Menu 2 od 100,- zł/os. + VAT
Bufet zimny 6 szt./os.

Kanapeczki bankietowe z pastą z pieczonych batatów i czerwonej papryki z serem feta
Kanapeczki bankietowe z szynką dojrzewającą, mini mozzarellą i kremowym balsamico
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym, rukolą i suszonymi pomidorami
Mini Caprese z pomidorkami cherry, oliwkami i pesto
Krewetka smażona na maśle czosnkowym z natką pietruszki na sałatce z egzotycznych owoców
Tatar z wędzonego łososia z cebulką, koperkiem i pomidorkami cherry
Mini croissanty z serem camembert i owocami
Mini burgery z szarpaną wieprzowiną i warzywami
Klopsiki wieprzowo- wołowe z salsą i nachosami
Mini tortille z grillowanym kurczakiem i warzywami
Roladki z rostbefu z zielonymi szparagami i serem camembert na ziołowym toście
Bufet deserowy 2 szt./os.
Panna cotta z musem mango i owocami
Mus czekoladowy z sosem z czarnej porzeczki i płatkami czekolady
Torciki orzechowe z musem czekoladowym
Tort bezowy z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Napoje
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier biały, brązowy)
Herbata czarna, owocowa, zielona (cytryna, cukier)
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Woda mineralna niegazowana

Menu 3 od 110,- zł/os. + VAT
Bufet zimny 7 szt./os.

Mini croissanty z serem camembert i owocami
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym, rukolą i suszonymi pomidorami
Mini Caprese z pomidorkami cherry, oliwkami i pesto
Krewetka smażona na maśle czosnkowym z natką pietruszki na sałatce z egzotycznych owoców
Tatar z wędzonego łososia z cebulką, koperkiem i pomidorkami cherry
Mini burgery z wołowiną i warzywami
Stripsy z piersi kurczaka w panko z sosem orientalnym
Mini tortille z grillowanym kurczakiem i warzywami
Mini roladki z kurczaka z suszonymi pomidorami i podsmażaną cebulką
Roladki z pastrami z zielonymi szparagami i serem camembert na ziołowym toście
Bufet deserowy 2 szt./os.
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Mini brownie z malinami
Mini tiramisu
Mini torciki orzechowe z musem czekoladowym
Napoje
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier biały, brązowy)
Herbata czarna, owocowa, zielona (cytryna, cukier)
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Woda mineralna niegazowana

Podane ceny obejmują:
- Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
- Wypożyczenie sprzętu cateringowego (podgrzewacze, zastawa, sztućce itp.)
- Wypożyczenie stołów na bufety
- Wypożyczenie stołów cocktailowych 10 szt.
- Przygotowanie bufetów oraz odbiór sprzętu z miejsca cateringu
- Obsługa kelnerska
- Transport

Uroczysty bankiet

Uroczysta kolacja, ważny event. Jubileusz firmowy. Smacznie i uroczyście.

Proponujemy:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1
Bufet zimny

Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem i kiełkami
Caprese z pomidorami malinowymi, oliwkami i pesto
Śledzie z cebulką w oleju lnianym
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Półmisek włoskich wędlin (szynka dojrzewająca, salami, mortadela, coppa, chorizo) z suszonymi pomidorami, oliwkami i owocami kaparowca
Sałatka tajska z makaronem sojowym, paluszkami krabowymi, ogórkiem , papryką i limonką
Sałatka z kurczakiem curry, selerem naciowym, kukurydzą, czerwoną cebulą i makaronem orzo
Mix sałat z pomidorkami z warzywami i sosem winegret
Pieczywo
Bufet gorący
Polędwiczki wieprzowe pieczone w boczku w sosie z leśnych grzybów z oliwą truflową
Grillowana pierś z kurczaka w sosie pomidorowym
Dziki ryż z warzywami
Bukiet warzyw z wody
Bufet deserowy
Panna cotta z mango
Mus czekoladowy z sosem owocowym
Babeczki z kajmakiem i prażonymi migdałami
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Napoje
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Woda niegazowana
Kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Menu 2
Bufet zimny

Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem i kiełkami
Kompozycja serów z orzechami i owocami
Satay z kurczaka z sosami (orientalny, salsa, majonezowy)
Półmisek włoskich wędlin (szynka dojrzewająca, salami, mortadela, coppa, chorizo) z suszonymi pomidorami, oliwkami i owocami kaparowca
Łosoś norweski wędzony na zimno z kaparami i oliwą na roszponce
Sałatka z kurczakiem curry, selerem naciowym, kukurydzą, czerwoną cebulą i makaronem orzo
Mix sałat z pomidorkami z warzywami i sosem winegret
Pieczywo
Bufet gorący
Krem pomidorowy z parmezanem
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Wolno pieczony schab karkowy w sosie z palonego masła
Bukiet warzyw z wody
Kopytka maślane z podsmażaną cebulką i natką pietruszki
Bufet deserowy
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem
Sernik wiedeński z rodzynkami i cukrem pudrem
Tort bezowy z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Torciki orzechowe z musem czekoladowym
Napoje
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Woda niegazowana
Kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Menu 3
Bufet zimny

Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Śliwka kalifornijska pieczona w boczku
Roladki z szynki dojrzewającej z rukolą, suszonymi pomidorami i serem brie
Mini croissanty z twarożkiem, ogórkiem, rzodkiewką i szczypiorkiem
Satay z kurczaka z sosem orientalnym
Tatar z wędzonego łososia z cebulką, koperkiem, cytryną i czarnym sezamem
Mix sałat z pomidorkami z warzywami i sosem winegret
Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Pieczywo
Bufet gorący
Pierś kurczaka w sosie śmietanowym z suszonymi pomidorami, cebulą, oliwkami i kaparami
Dorsz w sosie porowym z miodową marchewką
Lasagne z grillowanych warzyw z sosem pomidorowym
Bukiet warzyw z wody
Ryż podsmażany z warzywami
Bufet deserowy
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Sernik wiedeński z rodzynkami i cukrem pudrem
Tort bezowy z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Torciki orzechowe z musem czekoladowym
Napoje
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Woda niegazowana
Kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Menu 4
Bufet zimny

Caprese z pomidorami malinowymi, pesto i oliwkami
Kompozycja serów z orzechami i owocami
Roladki schabowe po warszawsku
Plastry wolno pieczonego schabu karkowego z sosem tatarskim
Szynka dojrzewająca na roszponce z płatkami parmezanu i owocami granatu
Pasztet domowy z chrzanem i żurawiną
Łosoś norweski na placuszkach ziemniaczanych z kawiorem
Śledź z cebulką w oleju lnianym
Sałatka hawajska (kukurydza, ananas, żółty ser, szynka)
Sałatka śledziowa z selerem naciowym, marynowaną gruszką, czerwoną cebulą i kolendrą
Mix sałat z pomidorkami z warzywami i sosem winegret
Pieczywo
Bufet gorący
Roladki z indyka pieczone w boczku, faszerowane szpinakiem, suszonymi pomidorami i Mozzarellą
Udo kaczki confit z karmelizowanymi jabłkami i żurawiną
Polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowym z oliwkami i suszonymi pomidorami
Kotleciki z ryb morskich z czerwoną cebulą w sosie koperkowym
Bukiet warzyw z wody
Ryż podsmażany z warzywami
Kopytka maślane z podsmażaną cebulką i natką pietruszki
Bufet deserowy
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Sernik wiedeński z rodzynkami i cukrem pudrem
Tort bezowy z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Torciki orzechowe z musem czekoladowym
Owoce filetowane
Napoje
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Woda niegazowana
Kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Podane ceny obejmują:
- Wypożyczenie zastawy stołowej
- Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
- Wypożyczenie sprzętu cateringowego (podgrzewacze, zastawa, sztućce itp.)
- Wypożyczenie stołów na bufety
- Wypożyczenie stołów coctailowych 10 szt.
- Wypożyczenie zastawy do tortu oraz serwis tortu
- Przygotowanie bufetów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
- Obsługa kelnerska
- Transport
Sprzęt liczony dodatkowo:
- krzesła + pokrowce
- stoły okrągłe + obrusy

Przyjęcie weselne

Uroczysty obiad po ślubie. Kameralne przyjęcie weselne. My zadbamy o całość.

Proponujemy:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Toast po ślubie (do 2 godz.)
Powitanie gości winem musującym
Przekąski bankietowe w formie bufetu 2 szt./os.
Kanapeczki bankietowe z pastą z pieczonych batatów i czerwonej papryki z serem feta
Kanapeczki bankietowe z szynką dojrzewającą, mini mozzarellą i kremowym balsamico
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym, rukolą i suszonymi pomidorami
Mini Caprese z pomidorkami cherry, oliwkami i pesto
Krewetka smażona na maśle czosnkowym z natką pietruszki na sałatce z egzotycznych owoców
Łosoś norweski na mini placuszkach ziemniaczanym z serkiem koperkowym
Mini słodkości 1 szt./os.
Panna cotta z musem mango i owocami
Mini babeczki z kajmakiem i prażonymi migdałami
Mini tartaletki z kremem cytrynowym i włoską bezą
Mini ptysie z bitą śmietaną
Napoje
Woda mineralna niegazowana
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)

Koszt toastu przy założeniu 50 osób to 3500,-zł

Obiad po ślubie od 180,- zł/os. (przy założeniu minimum 30 osób)
Dania gorące ok. 300 ml/os. + 450 g/os.

Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
Pieczone w boczku polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów
Buraczki zasmażane
Torciki ziemniaczane z podsmażaną cebulką, boczkiem i szczypiorkiem
Bufet zimny ok. 550 g/os.
Kompozycja serów z owocami i orzechami
Półmisek włoskich wędliny (szynka wędzona, baleron, salami, chorizo) z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Łosoś norweski na placuszkach ziemniaczanych z serkiem ziołowym
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Sałatka grecka z serem feta i czarnymi oliwkami
Sałatka tradycyjna jarzynowa
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy ok. 150 g/os.
Sernik tradycyjny
Szarlotka z tartymi jabłkami, cynamonem i cukrem pudrem
Torciki orzechowe z musem czekoladowym
Napoleonka z kremem waniliowym
Napoje
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
Woda mineralna niegazowana

Uroczysty obiad po ślubie od 200,- zł/os. (przy założeniu minimum 30 osób)
Przystawka serwowana

Łosoś norweski na placuszkach z cukinii z serkiem ziołowym
Zupa
Krem z pomidorowy z parmezanem i pesto
Danie główne
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Kopytka z podsmażaną cebulką
Buraczki duszone w miodzie
Deser
Beza z mascarpone, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Bufet zimny ok. 550 g/os.
Pasztet wiejski z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Roladki schabowe po warszawsku
Tatar z wędzonego łososia norweskiego z cebulką i koperkiem
Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Carpaccio z buraków z kozim serem i kremowym octem balsamicznym
Pulpeciki wieprzowo-wołowe z salsą pomidorową i nachosami
Sałatka z kolorowych sałat z marynowaną gruszką, serem feta i pestkami słonecznika
Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy ok. 150 g/os.
Panna cotta z sosem mango
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Mus czekoladowy z sosem owocowym i czekoladą
Mini torciki orzechowe z sosem z czarnej porzeczki i musem czekoladowym
Napoje gorące
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
Woda mineralna niegazowana

Koszty ustalane indywidualnie:
- Wypożyczenie zastawy stołowej (talerze, sztućce, szkło do soków/wody, dzbanki)
- Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
- Przygotowanie stołów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
- Transport
- Obsługa kelnerska, kucharska
Sprzęt płatny dodatkowo:
- namioty,
- krzesła z pokrowcami,
- stoły.