Menu 1
Bufet zimny
Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem i kiełkami
Caprese z pomidorami malinowymi, oliwkami i pesto
Śledzie z cebulką w oleju lnianym
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Półmisek włoskich wędlin (szynka dojrzewająca, salami, mortadela, coppa, chorizo)
z suszonymi pomidorami, oliwkami i owocami kaparowca
Sałatka tajska z makaronem sojowym, paluszkami krabowymi, ogórkiem , papryką i limonką
Sałatka z kurczakiem curry, selerem naciowym, kukurydzą, czerwoną cebulą
i makaronem orzo
Mix sałat z pomidorkami z warzywami i sosem winegret
Pieczywo
Bufet gorący
Polędwiczki wieprzowe pieczone w boczku w sosie z leśnych grzybów z oliwą truflową
Grillowana pierś z kurczaka w sosie pomidorowym
Dziki ryż z warzywami
Bukiet warzyw z wody
Bufet deserowy
Panna cotta z mango
Mus czekoladowy z sosem owocowym
Babeczki z kajmakiem i prażonymi migdałami
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Napoje
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Woda niegazowana
Kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Menu 2
Bufet zimny
Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem i kiełkami
Kompozycja serów z orzechami i owocami
Satay z kurczaka z sosami (orientalny, salsa, majonezowy)
Półmisek włoskich wędlin (szynka dojrzewająca, salami, mortadela, coppa, chorizo)
z suszonymi pomidorami, oliwkami i owocami kaparowca
Łosoś norweski wędzony na zimno z kaparami i oliwą na roszponce
Sałatka z kurczakiem curry, selerem naciowym, kukurydzą, czerwoną cebulą
i makaronem orzo
Mix sałat z pomidorkami z warzywami i sosem winegret
Pieczywo
Bufet gorący
Krem pomidorowy z parmezanem
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Wolno pieczony schab karkowy w sosie z palonego masła
Bukiet warzyw z wody
Kopytka maślane z podsmażaną cebulką i natką pietruszki
Bufet deserowy
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem
Sernik wiedeński z rodzynkami i cukrem pudrem
Tort bezowy z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Torciki orzechowe z musem czekoladowym
Napoje
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Woda niegazowana
Kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Menu 3
Bufet zimny
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Śliwka kalifornijska pieczona w boczku
Roladki z szynki dojrzewającej z rukolą, suszonymi pomidorami i serem brie
Mini croissanty z twarożkiem, ogórkiem, rzodkiewką i szczypiorkiem
Satay z kurczaka z sosem orientalnym
Tatar z wędzonego łososia z cebulką, koperkiem, cytryną i czarnym sezamem
Mix sałat z pomidorkami z warzywami i sosem winegret
Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Pieczywo
Bufet gorący
Pierś kurczaka w sosie śmietanowym z suszonymi pomidorami, cebulą, oliwkami i kaparami
Dorsz w sosie porowym z miodową marchewką
Lasagne z grillowanych warzyw z sosem pomidorowym
Bukiet warzyw z wody
Ryż podsmażany z warzywami
Bufet deserowy
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Sernik wiedeński z rodzynkami i cukrem pudrem
Tort bezowy z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Torciki orzechowe z musem czekoladowym
Napoje
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Woda niegazowana
Kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Menu 4
Bufet zimny
Caprese z pomidorami malinowymi, pesto i oliwkami
Kompozycja serów z orzechami i owocami
Roladki schabowe po warszawsku
Plastry wolno pieczonego schabu karkowego z sosem tatarskim
Szynka dojrzewająca na roszponce z płatkami parmezanu i owocami granatu
Pasztet domowy z chrzanem i żurawiną
Łosoś norweski na placuszkach ziemniaczanych z kawiorem
Śledź z cebulką w oleju lnianym
Sałatka hawajska (kukurydza, ananas, żółty ser, szynka)
Sałatka śledziowa z selerem naciowym, marynowaną gruszką, czerwoną cebulą i kolendrą
Mix sałat z pomidorkami z warzywami i sosem winegret
Pieczywo
Bufet gorący
Roladki z indyka pieczone w boczku, faszerowane szpinakiem, suszonymi pomidorami i Mozzarellą
Udo kaczki confit z karmelizowanymi jabłkami i żurawiną
Polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowym z oliwkami i suszonymi pomidorami
Kotleciki z ryb morskich z czerwoną cebulą w sosie koperkowym
Bukiet warzyw z wody
Ryż podsmażany z warzywami
Kopytka maślane z podsmażaną cebulką i natką pietruszki
Bufet deserowy
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Sernik wiedeński z rodzynkami i cukrem pudrem
Tort bezowy z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Torciki orzechowe z musem czekoladowym
Owoce filetowane
Napoje
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Woda niegazowana
Kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Podane ceny obejmują:
- Wypożyczenie zastawy stołowej
- Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
- Wypożyczenie sprzętu cateringowego (podgrzewacze, zastawa, sztućce itp.)
- Wypożyczenie stołów na bufety
- Wypożyczenie stołów coctailowych 10 szt.
- Wypożyczenie zastawy do tortu oraz serwis tortu
- Przygotowanie bufetów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
- Obsługa kelnerska
- Transport
Sprzęt liczony dodatkowo:
- krzesła + pokrowce
- stoły okrągłe + obrusy