Napisz do nas beza@bezacatering.pl 

Przyjęcia okolicznościowe


Ważne wydarzenie, zaufaj naszemu doświadczeniu. W tak istotnych chwilach wybierz sprawdzonego Partnera.

Nasza propozycja:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 - 50,- zł/os. brutto
Obiad
Krem pomidorowy z kluseczkami i zieloną pietruszką
Kotlety schabowe
Panierowane fileciki z piersi kurczaka
Bukiet warzyw z wody z masłem
Ziemniaki z masłem i koperkiem

Menu 2 - 50,- zł/os. brutto
Obiad
Krem z białych warzyw z boczkiem i grzankami razowymi
Grillowane fileciki z piersi kurczaka w sosie pomidorowym
Pieczone polędwiczki wieprzowe zawijane w boczek ze świeżymi ziołami
Fasolka szparagowa z masłem
Ziemniaki z masłem i koperkiem

Menu 3 - 50,- zł/os. brutto
Obiad
Rosół z kluseczkami domowymi
Panierowana pierś z kurczaka
Żeberka wieprzowe w sosie barbecue
Cukinia faszerowana pomidorkami cherry ze świeżą bazylią i mozzarellą
Kopytka


Wariant 1. Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 20 osób. W cenę wliczony jest transport.

Komunia, rocznica ślubu?


Zorganizujemy przyjęcie okolicznościowe dla Ciebie

Nasza propozycja:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 - 70,- zł/os.
Bufet zimny
Jajka faszerowane z majonezem i szczypiorkiem
Szynka parmeńska na roszponce z płatkami parmezanu i owocami granatu
Śledzie w oleju na carpaccio z pieczonych buraków
Sałatka grecka z czarnymi oliwkami i serem feta
Sałatka z fasolowa z boczkiem
Pieczywo mieszane
Bufet gorący
Krem z cukinii z grzankami razowymi i świeżą bazylią
Polędwiczki wieprzowe pieczone w boczku ze świeżymi ziołami
Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
Bukiet warzyw z wody

Menu 2 - 70,- zł/os.
Bufet zimny
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Schab karkowy pieczony w ziołach
Capresse z pomidorami malinowymi i świeżą bazylią
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka makaronowa z tuńczykiem
Pieczywo mieszane
Bufet gorący
Krem z białych warzyw z boczkiem i grzankami
Fileciki z piersi kurczaka w sosie pomidorowym
Kopytka
Fasolka szparagowa z palonym masłem

Menu 3 - 70,- zł/os.
Bufet zimny
Grillowane roladki z cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Roladki z wędzonego łososia faszerowane serkiem ziołowym
Półmisek mięsnych przystawek (szynka parmeńska, salami, włoska mortadela, baleron)
Sałatka brokułowa z grillowaną piersią kurczaka i sosem czosnkowym
Sałatka Tabule z kaszy kus-kus z warzywami
Pieczywo mieszane
Bufet gorący
Krem pomidorowy z kluseczkami
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Ziemniaki zapiekane w ziołach
Buraczki duszone z miodem
Wariant 2. Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 20 osób. W cenę wliczony jest transport.

Przyjęcia okolicznościowe



Imieniny, urodziny, obiad rodzinny? Zajmiemy sie wszystkim za Ciebie

Nasza propozycja:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 - 110,- zł/os.
Bufet gorący
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i zieloną pietruszką
Pieczone polędwiczki wieprzowe zawijane w boczek ze świeżymi ziołami
Bukiet warzyw z wody
Młode ziemniaki z wody z masłem i koperkiem

Bufet zimny
Półmisek swojskich wędlin (szynka, baleron, polędwica, drobiowa) z marynatami
Pasztet domowy z chrzanem i żurawiną
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka z arbuza i fety z prażonymi migdałami
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy
Babeczki kajmakowe z prażonymi płatkami migdałów
Panna cotta z malinami
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem posypana cukrem pudrem
Mus truskawkowy
Owoce filetowane
Napoje gorące
Kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Menu 2 - 125,- zł/os.
Obiad
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i zieloną pietruszką
Polędwiczki wieprzowe duszone z leśnymi grzybami
Łosoś pieczony z masłem i cytryną
Kopytka z bekonem i świeżą pietruszką
Ryż kolorowy
Bukiet warzyw z wody
Sałaty do obiadu
Lekka sałatka z kolorowych sałat z pomidorkami cherry i zielonym ogórkiem w sosie miodowo-musztardowym
Bufet zimny
Caprese ze świeżą bazylią, oliwą i kremowym octem balsamicznym
Szynka wędzona z oliwkami na roszponce i mini mozzarellą
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynatami
Deska mięsnych przystawek (salami, szynka parmeńska, włoska mortadela) z suszonymi pomidorami, kaparami i oliwkami
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka z arbuza i fety z orzeszkami pinii
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy
Babeczki kajmakowe z prażonymi płatkami migdałów
Panna cotta z malinami
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem posypana cukrem pudrem
Mus truskawkowy
Owoce filetowane
Danie gorące
Pikantna zupa z kurczaka z warzywami
Napoje gorące
Kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Wariant 3. Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 35 osób.

Menu 3 - 135,- zł/os.
Obiad
Rosół z naleśnikowymi kluseczkami i zieloną pietruszką
Kaczka po staropolsku z karmelizowanymi jabłkami i żurawiną
Młode ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
Buraczki duszone z syropem klonowym i świeżą pomarańczą
Sałaty do obiadu
Lekka sałatka z kolorowych sałat z pomidorkami cherry i zielonym ogórkiem w sosie miodowo-musztardowym
Obiad dla dzieci
Rosół z kluseczkami
Panierowane polędwiczki z kurczaka
Surówka z marchewki
Frytki z ketchupem
Bufet zimny
Półmisek włoskich mięsnych przystawek (szynka parmeńska, mortadela, salami, baleron) z suszonymi pomidorami, kaparami i oliwkami
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Mini Mozzarella z pomidorkami cherry, świeżą bazylią i oliwą z oliwek
Sałatka z rukoli, pomarańczy, oliwek i czerwonej cebuli
Sałatka z wędzonego kurczaka, z melonem i papryczką chili
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy
Babeczki kajmakowe z prażonymi płatkami migdałów
Babeczki z bitą śmietaną i owocami
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem posypana cukrem pudrem
Ciasto marchewkowe z lukrem cytrynowym
Mini ptysie z kremem jagodowym
Dania grilla
Kiełbasa wiejska
Karkówka w marynacie piwno-ziołowej
Kurczak w marynacie jogurtowo-ziołowej
Ziemniaki z masłem czosnkowym
Cukinia i bakłażan w miętowej zalewie
Dodatki: musztarda, ketchup
Napoje gorące
Kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Podane ceny obejmują:
Wypożyczenie zastawy stołowej (talerze, sztućce, szkło do napoi zimnych, dzbanki)
Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
Przygotowanie stołów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
Transport

Wariant 3. Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 35 osób.