Napisz do nas beza@bezacatering.pl 

Catering Świąteczny

Odpocznij w święta, zamów catering świąteczny. Czerp przyjemność z chwil spędzonych z rodziną.

Nasze propozycje:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Bufet zimny
Śledź z cebulką w oleju
Śledź z goździkami i cytryną w śmietanie
Śledzie po kaszubsku na Carpaccio z buraków z kiełkami
Karp tradycyjny w galarecie
Ryba po grecku
Sałatka ziemniaczana z ogórkiem kiszonym i cebulą
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane
Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami
Piernik marchewkowy z korzennymi przyprawami i bakaliami
Suszone śliwki marynowane w grzańcu staropolskim, podane z migdałami i skórką
pomarańczową

Cena obejmuje:
- zastawę jednorazową
- transport

Wigilia firmowa

Świąteczny catering, dania wigilijne i opłatek. Zorganizujemy przyjęcie świąteczne dla Twoich pracowników.

Nasze propozycje:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu od 70,- zł/os. netto + VAT
Bufet zimny
Śledź z cebulką w oleju
Śledź po kaszubsku na carpaccio z pieczonych buraków
Sola w galarecie z warzywami i cytryną
Ryba po grecku
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Sałatka z ziemniaczana z ogórkiem kiszonym i śledziem
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane
Bufet gorący
Barszcz czerwony z pasztecikiem grzybowym
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi
Wigilijna kapusta z grzybami leśnymi
Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami
Piernik marchewkowy z korzennymi przyprawami i bakaliami
Tort bezowy z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Napoje
Woda mineralna
Wigilijny kompot z suszonych owoców
Woda mineralna

Menu od 80,- zł/os. netto + VAT
Bufet zimny
Śledź z cebulką w oleju
Śledź po kaszubsku na carpaccio z pieczonych buraków
Kieszonki z łososia faszerowane twarożkiem ziołowym
Karp w galarecie z warzywami i cytryną
Ryba po grecku
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Sałatka z tuńczykiem
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane
Bufet gorący
Barszcz czerwony z pasztecikiem grzybowym
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi
Dorsz pieczony w sosie śmietanowym z cebulą i ogórkiem kiszonym
Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami
Piernik marchewkowy z korzennymi przyprawami, bakaliami i czekoladą
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem i cukrem pudrem
Sernik z bakaliami
Tort bezowy z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Napoje
Wigilijny kompot z suszonych owoców
Soki owocowe (jabłko, pomarańcz, czarna porzeczka)
Woda mineralna

Cena jest uzależniona od ilości osób. Podana cena menu obejmuje:
− Wypożyczenie zastawy stołowej
− Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
− Wypożyczenie sprzętu cateringowego (podgrzewacze, zastawa, sztućce itp.)
− Przygotowanie bufetów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
− Obsługa kelnerska (uzależniona od ilości osób)
− Transport

Przyjęcie świąteczne

Przyjęcie świąteczne to świetny czas na podsumowanie roku. Będzie pysznie.

Nasze propozycje:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1
Bufet zimny

Śledź z cebulką w oleju
Śledź po kaszubsku na carpaccio z pieczonych buraków
Kieszonki z łososia faszerowane twarożkiem ziołowym
Sola w galarecie z warzywami i cytryną
Ryba po grecku
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Pasztet świąteczny z konfiturą z chrzanem i żurawiną
Plastry wolno pieczonego schabu karkowego z miodem, goździkami i żurawiną
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka ziemniaczana z ogórkiem kiszonym i cebulką
Pieczywo mieszane
Bufet gorący
Wigilijna kapusta z grzybami leśnymi
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi
Części kaczki confit z karmelizowanymi jabłkami w sosie żurawinowym
Karp smażony w sosie śmietanowym ze świeżymi ziołami
Bukiet warzyw z wody z palonym masłem
Kopytka z pieczarkami i cebulą
Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami
Piernik marchewkowy z korzennymi przyprawami, bakaliami i czekoladą
Sernik z rodzynkami i cukrem pudrem
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem i cukrem pudrem
Tort bezowy z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Babeczki kajmakowe z prażonymi migdałami
Napoje
Woda mineralna
Soki owocowe (pomarańcz, jabłko, czarna porzeczka)
Świeżo parzona kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Podane ceny obejmują:
Wypożyczenie zastawy stołowej
Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
Wypożyczenie sprzętu cateringowego (podgrzewacze, zastawa, sztućce itp.)
Przygotowanie bufetów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
Obsługa kelnerska (zależna od ilości osób)
Transport