Napisz do nas beza@bezacatering.pl 

Catering Świąteczny

Odpocznij w święta, zamów catering świąteczny. Czerp przyjemność z chwil spędzonych z rodziną.

Nasze propozycje:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Bufet zimny
Śledź z cebulką w oleju
Śledź z goździkami i cytryną w śmietanie
Śledzie po kaszubsku na Carpaccio z buraków z kiełkami
Karp tradycyjny w galarecie
Ryba po grecku
Sałatka ziemniaczana z ogórkiem kiszonym i cebulą
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane
Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami
Piernik marchewkowy z korzennymi przyprawami i bakaliami
Suszone śliwki marynowane w grzańcu staropolskim, podane z migdałami i skórką
pomarańczową
Napoje
Wigilijny kompot z suszonych owoców
Cena obejmuje:
- zastawę jednorazową
- obrusy fizelinowe
- przygotowanie bufetu
- dekoracje świąteczne bufetu
- transport

Wigilia firmowa

Świąteczna atmosfera, opłatek. Zorganizujemy przyjęcie świąteczne dla Twoich pracowników.

Nasze propozycje:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu od 75,- zł/os. netto + 8 % VAT
Bufet zimny
Śledź ze śliwką suszoną i cebulką w oleju
Śledź z goździkami i cytryną w śmietanie
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i
koperkiem
Karp tradycyjny w galarecie
Sałatka z czerwonej kapusty, z rodzynkami i mandarynkami
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane
Bufet gorący
Barszcz czerwony z pasztecikiem grzybowym
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi
Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami
Piernik marchewkowy z korzennymi przyprawami i bakaliami
Suszone śliwki marynowane w grzańcu staropolskim, podane z migdałami i skórką pomarańczową
Kutia - staropolski deser z maku, bakalii i pszenicy
Napoje
Woda mineralna
Wigilijny kompot z suszonych owoców
Kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, owocowa, zielona (cytryna, cukier)

Menu od 90,- zł/os. netto + 8% VAT
Bufet zimny
Śledź z cebulką w oleju
Śledzie po kaszubsku na carpaccio z buraków
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Karp tradycyjny w galarecie
Ryba po grecku
Sałatka ziemniaczana z ogórkiem
kiszonym i cebulką
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane
Bufet gorący
Barszcz czerwony z pasztecikiem grzybowym
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi
Karp z patelni w sosie maślano-śmietanowym z cytryną i rozmarynem
Bufet deserowy
Tort makowy z bakaliami, bitą śmietaną i pomarańczą
Tort orzechowy z orzeźwiającym kremem z czarnej porzeczki i mixem czekoladowym
Piernik marchewkowy z korzennymi przyprawami i bakaliami
Suszone śliwki marynowane w grzańcu staropolskim, podane z migdałami i skórką pomarańczową
Napoje
Wigilijny kompot z suszonych owoców
Soki owocowe (jabłko, pomarańcz, czarna porzeczka)
Woda mineralna
Kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa, (cytryna, cukier)

Podana cena menu obejmuje:
− Wypożyczenie zastawy stołowej
− Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki, skertingi)
− Wypożyczenie sprzętu cateringowego (podgrzewacze, zastawa, sztućce itp.)
− Przygotowanie bufetów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
− Obsługa kelnerska (uzależniona od ilości osób)
− Transport

Przyjęcie świąteczne

Przyjęcie świąteczne to świetny czas na podsumowanie roku. Będzie pysznie.

Nasze propozycje:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1
Bufet zimny

Śledź z cebulką w oleju
Śledzie po kaszubsku na Carpaccio z buraków z kiełkami
Carpaccio z łososia z kaparami i oliwą z oliwek na roszponce
Piramidki z soli w galarecie
Deska swojskich wędlin i mięs pieczystych
(szynka wiejska, polędwica wędzona, schab pieczony po staropolsku, pasztet wiejski)
z marynowanymi śliwkami, dynią, papryką, grzybkami i chrzanem
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka ziemniaczana z ogórkiem kiszonym i cebulką
Pieczywo mieszane
Bufet gorący
Barszcz czerwony z pasztecikiem grzybowym
Wolno pieczona karkówka w marynacie piwno ziołowej
Karp z patelni w sosie maślano-śmietanowym z cytryną i rozmarynem
Duszona czerwona kapusta z rodzynkami
Kopytka
Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami
Tort makowy z bakaliami i bitą śmietaną
Tort orzechowy z orzeźwiającym kremem z czarnej porzeczki i mixem czekoladowym
Suszone śliwki marynowane w grzańcu staropolskim, podane z migdałami, skórką pomarańczową i bitą śmietaną
Babeczki kajmakowe z prażonymi migdałami
Napoje
Woda mineralna
Soki owocowe (pomarańcz, jabłko, czarna porzeczka)
Świeżo parzona kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Menu 2
Bufet zimny
Śledź w oleju z cebulką
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Pasztet świąteczny z konfiturą z czerwonej cebuli
Plastry świątecznej szynki pieczonej z miodem, goździkami i żurawiną
Karp tradycyjny w galarecie
Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem i kiełkami
Sałatka ziemniaczana z ogórkiem kiszonym i cebulą
Pieczywo mieszane
Bufet gorący
Barszcz czerwony z pasztecikiem grzybowym
Części kaczki z karmelizowanymi jabłkami w sosie żurawinowym
Pierogi z kapustą i grzybami
Buraczki duszone z miodem
Kasza pęczak
Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami
Tort makowy z bakaliami i bitą śmietaną
Tort orzechowy z orzeźwiającym kremem z czarnej porzeczki i mixem czekoladowym
Suszone śliwki marynowane w grzańcu staropolskim, podane z migdałami, skórką pomarańczową i bitą śmietaną
Babeczki kajmakowe z prażonymi migdałami
Napoje
Woda mineralna
Soki owocowe (pomarańcz, jabłko, czarna porzeczka)
Świeżo parzona kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)


Podane ceny obejmują:
Wypożyczenie zastawy stołowej
Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki, skertingi)
Wypożyczenie sprzętu cateringowego (podgrzewacze, zastawa, sztućce itp.)
Przygotowanie bufetów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
Obsługa kelnerska (zależna od ilości osób)
Transport